Harz 2024

In 2024 zullen we opnieuw een fotoweekend organiseren! We gaan deze keer met een groep van 6 creatieve modellen, 4 fotografen en 1 mua naar de Harz in Duitsland.

Onze locatie:

Het huis werd gebouwd in 1729. Vroeger was de salon een van de drie bakkerijen in het dorp. De eetkamer was het postkantoor. De muren zijn van klei, ze proberen daarmee het karakter van het huis te behouden. Voor het huis stroomt de rivier de Bode en achter het huis liggen de uitgestrekte bossen.

Wat gaan we doen?

Het idee is om met een groep gezellige creatievelingen mooie dingen te maken.

Het Harz gebergte ligt in het voormalige Oost Duitsland (+- 500km rijden vanaf Utrecht). Naast de prachtige natuur staat de locatie lijst vol met rotspartijen, beekjes, meren, kasteel tuinen en ruïnes. Tevens staat het gebied bekend om zijn vele mythes en sage die voor de nodige inspiratie kunnen zorgen.

Informatie

Aankomst: 23 mei
Vertrek: 26 mei

Adres: Neuwerk (Google maps)

De accommodatie:
De Heksenketel is een leuke vakantiewoning in oude stijl.
9 slaapkamers, 3 badkamers met douche
( volledige beschrijving )

We stellen een groep samen van geïnteresseerden waarvan we denken dat ze goed bij elkaar passen en elkaar kunnen uitdagen. We houden rekening met niveau, stijl, woonplaats (ivm carpool) en een hele hoop andere factoren om een perfecte groep te creëren

Wil je mee? Laat het ons weten, dan zetten we je op de lijst van geïnteresseerden! Stuur een mailtje: info@foto-weekend.nl Of via @iantessler of @bitcreative.ilse

Wat kost het?

€ 275,- betaald in 3 termijnen

  • Inclusief: 4 dagen / 3 nachten, toeslagen en belastingen en ontbijt – lunch & diner, Maskara items, locaties.
  • Exclusief: vervoer en reiskosten, reis- en annulering verzekering, apparatuur, kostuums, makeup

Definitieve deelname is na aanbetaling van 1e termijn van 100,-

Ons weekend in 2023:

De vierde editie in 2023 was weer in het Harz gebergte. Een hele leuke groep zorgde voor veel gezelligheid en prachtige foto's. Bekijk hier meer

Ons weekend in 2022:

De "echte" derde editie in 2022 was weer in het Harz gebergte. Een zeer gezellig vol weekend met een ontzettende leuke groep zorgde voor prachtige foto's. Bekijk hier meer:

Ons weekend in 2018:

Het "Harztikke leuk weekend" in 2018 was in het Harz gebergte. Behalve dat het fantastisch gezellig was kwam er ook bijzonder materiaal uit. Hier een impressie van dat weekend: